Verblijfsvergunning voor bepaalde tijd

    176

    Een verblijfsvergunning voor bepaalde tijd is maximaal vijf jaar geldig. Deze vergunning wordt altijd gekoppeld aan een specifiek verblijfdoel, zoals verblijf als familie of gezinslid, werk, studie of een medische behandeling. Voorwaarden zijn onder andere een geldige machtiging voorlopig verblijf, dat er is voldaan aan het middelenvereiste en dat er geen gevaar is voor de openbare orde.